Tress Utemiljø


Vi brenner for å inspirere barn, unge og voksne til et mer aktivt liv – og vårt formål er å til enhver tid være Nordens ledende leverandør av høykvalitets idretts- og aktivitetsutstyr. Vi ønsker å være en aktør som fremmer en bevegelseskultur båret frem av glede, fellesskap og gode opplevelser.

Våre kunder består av blant annet skoler, SFO, barnehager, idrettshaller og idrettsanlegg, kommuner, trenings- og rehabiliteringssentre, borettslag, anleggsgartnere, entreprenører og arkitekter, samt privatkunder og bedrifter.

Basketball Category Image

Stort og variert produktsortiment

Vi leverer utstyr og løsninger til det aktive Skandinavia. Vi har et bredt sortiment og tilbyr det meste og beste innen bl.a. lekeplasser, multibaner og streetsport, utstyr og inventar til idrettsanlegg, parkmøbler, idrettsutstyr til skoler, utstyr til motorikk, lek og læring, produkter til trening og rehabilitering og mye, mye mer!

Se hele produktutvalget vårt i våre kataloger eller her på vår nettside.

Dreamworld Category Image

God service, faglig kompetanse og godt humør er en selvfølge

Vi ønsker å være kundenes foretrukne leverandør av utstyr til idrett, fysisk aktivitet og lek – og leverer alltid service med godt humør og kunnskapsrik rådgivning.

Vi har lang erfaring med forskjellige typer utviklings- og anleggsprosjekt som danner en ramme for sport og lek. Vi har stor tro på at de beste ideene og resultatene oppnås i tett samspill med våre kunder, sluttbrukerne og våre leverandører.

Vi har kun avtaler med kvalitetsbevisste, samarbeidsvillige og utviklingsorienterte utstyrsleverandører, og vi har et tett samarbeid med dem når det kommer til bl.a. produktoptimalisering, kvalitets- og miljøkrav, leveringssikkerhet og arbeidsforhold.

Sykler Category Image

Norsk familiebedrift siden 1899

TRESS - Den gang Tress C. Monsen, ble stiftet i Bergen i 1899. Våre kontorer og administrasjon ligger fremdeles i Bergen, hvor økonomi og regnskap, kundeservice og salg samt E-Handel og nettbutikk blir håndtert. Vi har et stort og effektivt lager, med mer enn 5000 forskjellige produkter i hyllene i Skanderborg, Danmark.

Selskapet eies – 124 år etter grunnleggingen – av oldebarna til gründeren Christen Monsen. Vi er, som vi alltid har vært: pålitelige og stabile, og jobber målrettet mot å møte kundenes forventninger til kvalitet og service.