Courty2 Content Image

Skap optimale forhold for utendørs basket!

Courty3 Content Image

Fra gaten til professjonell sportsgren 🏀

En basketball og en kurv er alt du trenger for å spille basketball utendørs, for eksempel i parken, skolegården eller på idrettsplassen. Streetbasket – som det også kalles – er spontant, sosialt og uformelt.

Imidlertid kan man spille en litt mer formalisert variant; 3x3 basketball, som i 2007 ble anerkjent som en profesjonell sportsgren av det Internasjonale Basketballforbundet FIBA. I dag anses 3x3 basketball som verdens ledende urbane lagsport – dynamisk og tilskuervennlig, med mye action!

Se de offisielle FIBA-reglene for 3x3 basket

Basketballstativ til det offentlige rom

Vi har et stort utvalg av basketballstativ – perfekt til spill i byrom og andre offentlige miljø. Se vårt utvalg her!

Hvilken type bane spiller man på?

3x3 basketball spilles på en bane som er 15 meter bred og 11 meter lang, noe som tilsvarer ca. en halv standard basketballbane. Underlaget skal være plant – og banen skal merkes med de reglementere linjene og feltene.

Vi tilbyr både merking på eksisterende underlag og det smarte FIBA-godkjente sportsgulvet Courty, som kan brukes både utendørs og innendørs – en strålende løsning dersom du ikke har et eksisterende asfaltområde egnet for merking.
Les mer under!

Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt3 Case Image

Oppmerking på eksisterende underlag

Vi tilbyr merking med sklisikker, miljøvennlig og UV-bestandig asfaltmaling – perfekt for eksisterende overflater som asfalt eller betong i skolegården, på idrettsplassen eller aktivitetsparken.

Les mer om mulighetene her!

Her kan du se hvor flott resultatet ble da våre kollegaer i TRESS Danmark leverte og monterte oppmerking av nye baner og utstyr til 3x3 basketball i Aalborg.

Bilder og video av prosjektet: Fotograf Daniel Brandt & Streetball Aalborg

Courty4 Content Image

FIBA-godkjent Courty-sportsgulv

Her får du en modulær løsning som gir en stabil og behagelig overflate å spille på. Leveres med banemerking direkte på platene, og du kan selv velge fargekombinasjon.

Løsningen er FIBA-sertifisert og godkjent til kampbruk i 3x3 basketball, og passer både til midlertidig bruk ved arrangement eller som en permanent bane.

Les mer her!
BBF+Tress Partnerskab Content Image

EM i 3x3 basketball i Danmark i 2025

I 2025 kan basketballentusiaster fra hele Europa se frem til Europamesterskapet i 3x3 basketball – bedre kjent som FIBA Europe Cup, som arrangeres i København.

Allerede i juni 2024 vil København også være vertskap for én av fire FIBA Europe Cup-kvalifiseringer, hvor det spilles om plassene til årets FIBA Europe Cup, som arrangeres i Wien i august.

Vi er stolte av våre kollegaer i TRESS Danmark, som har inngått en toårig samarbeidsavtale med Danmarks Basketball-Forbund. En avtale som innebærer levering av idrettsutstyr og andre sidearrangements-aktiviteter i forbindelse med de internasjonale 3x3-arrangementene i København både i 2024 og 2025.

Finn mer utstyr til Streetbasket her