Elementfit Nyhet 1

Bygg en hinderløype og et utegym sammen med lekeplassen

Ny dobbelt-godkjent utegymserie - ElementFit!

Med disse slitesterke produktene kan du anlegge spennende leke- og aktivitetsområder ved løpebanen, på skoler, i boligområder og parker uten å måtte gjerde inn treningsområdet og skille det fra lekeplassen.

Hele ElementFit-serien er nemlig godkjent etter både Lekeplasstandarden EN 1176 og EN 16630 Fastmontert utendørs treningsutstyr. Dette gir deg stor fleksibilitet når du planlegger et utegym eller en hinderløype i kombinasjon med en lekeplass.

Trening med egen kroppsvekt på ElementFit Treningsstativ

Presentasjon av de ulike ElementFit-produktene
Elementfit Nyhet 4

ElementFit Treningsstativ

ElementFit treningsstativ er funksjonelle stasjoner for individuell trening eller gruppetrening utendørs – uavhengig av alder og form. Ved å kombinere ulike moduler kan du skape attraktive og smarte utegym i kommunale parker, på skoler, i boligområder eller på hotell.

Selv et lite område kan forvandles til et kompakt, multifunksjonelt utegym som blender inn i omgivelsene og gir brukerne mulighet for utendørs trening.

Treningsstativene er et utfordrende alternativ til tradisjonelle lekeplasser, og vil tiltrekke seg barn, unge og voksne som garnatert vil komme igjen og igjen! De nye ElementFit Treningsstativene gir bevegelsesglede til brukere i alle aldre og nivå. Stasjonene utfordrer og utvikler både mentale og fysiske egenskaper. Det at vanskelighetsgraden kan tilpasses, gjør dem egnet for både unge og eldre, erfarne og nybegynnere.

ElementFit er perfekte treningsstativ i offentlige utemiljø:

• Passer for alle aldre og kondisjonsnivåer
• Rask montering
• Ingen vedlikeholdskostnader
• Effektiv utnyttelse av tilgjengelig areal
• Brukeren kan utføre en rekke øvelser for hele kroppen, du bestemmer selv intensiteten
• Tydelige instruksjoner
• Beskyttelse mot hærverk
• Pålitelig konstruksjon med mulighet for utvidelse

Alle våre treningsstativ
Elementfit Nyhet 3

ElementFit Hinderbane

Ta steget inn i en verden av hinderløp – uten å måtte forlate joggeløypen!

Inspirert av harmoniske og naturlige bevegelser, vil blandingen av helkroppstrening og løping gi deg en fantastisk opplevelse mens du overvinner hindrene langs stien eller joggeløypen.

Linjene og de enkle formene er hentet direkte fra naturen, noe som gjenspeiles i alle delene av hindrene. Med disse produktene kan du bygge spennende leke- og treningsområder i nærheten av løpestier i rekreasjonsområder og parker. Monteringen og vedlikeholdet av hindrene er gjort så enkelt som mulig, samtidig som bruken av plastdeler er holdt til et minimum, noe som gjør denne serien til et bærekraftig og miljøvennlig valg.

Alla våre hinderbaner
Elementfit Nyhet 5

ElementFit Treningsstationer

ElementFit treningsstasjoner er et enkelt og trygt skritt mot en sunnere livsstil. Treningsstasjonene er vedlikeholdsfrie og enkle å bruke. De passer perfekt i parken, på en campingplass, på arbeidsplassen, i boligområdet og på skoleplassen.

Hele ElementFit-serien er godkjent i henhold til både EN 1176 Lekeplassutstyr og EN 16630 Fastmontert utendørs treningsutstyr. Dette gir stor fleksibilitet når du skal bygge ditt nye utegym, for eksempel ved siden av en lekeplass.

Alle våre treningsstasjoner

Trenger du hjelp til ditt prosjekt?

Kontakt oss så hjelper vi deg hele veien fra idé til ferdig prosjekt!