Newgen Nyhet 1

Den nye generasjonen fallunderlag er her

New Generation - Helstøpt fallunderlag uten mikroplast!

Newgen Nyhet 2

Tryggere og mer miljøvennlig 

Tress Fallunderlag New Generation er det åpenbare valget av fallunderlag på alle typer lekeplasser og idrettsanlegg. Det slitesterke materialet med unike designalternativer og høy fallbeskyttelsesevne har nå blitt enda bedre og mer miljøvennlig.

En ny generasjon fallunderlag har sett dagens lys. New Generation er fri for SBR-gummi, mikroplast og polyaromatiske hydrokarboner. I tillegg er fallbeskyttelsesevnen forbedret ytterligere for å gi barn en tryggere lek. Ønsk et nytt og banebrytende fallunderlag velkommen!

Newgen Nyhet 3

Infinergy - helt ny støtdemping

Fallunderlaget er fullstendig utarbeidet fra grunnen av. Under overflaten, som byr på fantastiske designmuligheter, finner du det nye dempingsmaterialet Infinergy, som ligger under toppbelegget og som gir miljøvennlig og trygg demping.

Infinergy er produsert av BASF i Tyskland, og er produsert i samarbeid med Adidas. Materialet er helt uten SBR-gummi, mikroplast og polyaromatiske hydrokarboner. Infinergy gir fallunderlaget en lavere vekt og bedre dempingsevne. Dette sørger for en tryggere lek for barna og et større ansvar for miljøet!

Newgen Nyhet 4

Fordeler med New Generation:

  • Et lettere materiale som sparer fraktkostnader og utslipp
  • Lavere vekt som er ideelt på vektfølsomme overflater som f.eks tak
  • Bedre støtdemping enn SBR, selv ved høyere fallhøyder
  • Ingen mikroplast
  • Ingen polyaromatiske hydrokarboner
  • Ingen SBR-gummi
  • Oppfyller EU’s standarder for fallbeskyttelse
  • Fargevalg uten grenser
Newgen Nyhet 5

Fargevalg uten grenser

Velg mellom 24 forskjellige grunnfarger når du designer ditt unike fallunderlag. Du kan også blande farger og lage din helt egen fargemiks, slik at du ikke trenger å gå på akkord med ideene dine. Med rett valg av farger og former kan du skape en lekeflate som er helt i henhold til dine ønsker. Her er det bare fantasien som setter grenser for kreativiteten!

Trenger du hjelp til å velge riktig fallunderlag?

Tress New Generation helstøpt fallunderlag fås for fallhøyder mellom 130-300 cm. Dette er maksimal fallbeskyttelse for tryggere lek på lekeplassen og som et slitesterkt underlag på idrettsanlegg. Kontakt oss så hjelper vi deg med ditt prosjekt!