Tress Sport & Lek søker uteselger for Oslo og omegn

 


Tress Sport & Lek er et av landets ledende selskaper innen sport, lekeplass og utemiljø. Vi lagerfører over 5000 kvalitetsprodukter for øyeblikkelig levering. Tress tilbyr de fleste og de beste produktene for lekeplass, utemiljø, lokal idrett, idrettshaller, skole, barnehage, trening, svømming og mye mer. Kundene våre finner du i kommuner, byggefirmaer, anleggsgartner, arkitekter, landskapsarkitekter, skoler, barnehager, borrettslag, sameier osv. Våre stikkord er høy kvalitet og god service, noe som går igjen i hele virksomheten. Tress leter nå etter en fulltids uteselger med erfaring innen fysisk direktesalg. Vi har tenkt at selgeren skal ha «base» i Oslo og omegn.


Arbeidsoppgaver

Jobben innebærer både direkte og indirekte salg via fysiske kundebesøk. Kunder kan være alt fra byggefirmaer og kommuner til barnehagebestyrere og arkitekter. En stor del av arbeidet er å se etter nye kunder og kontakter som fører til bestillinger på kort og lang sikt. Selgeren er ansvarlig for å oppnå sitt eget og distriktets budsjett.


Hvem er du?

Vi ser etter en salgs- og forretningsinteressert personlighet som er ung til sinns og alltid ser muligheter foran begrensninger. Personen skal være vår ambassadør i distriktet, som hovedsakelig er Oslo og omegn, men som også kan strekke seg til nærliggende nabokommuner.

Personen skal ha den holdningen at dette er en jobb som man kan tenke seg i lang tid fremover. Selv om det er et selvstendig arbeid, er teamfølelsen i selskapet stor, og det er en fordel hvis du har et positivt vinnerinstinkt som kan bidra til den gode stemningen blant medarbeiderne.


Kvalifikasjonskrav

Vi har følgende krav til kvalifikasjoner:

 • Brennende interesse og kunnskap om sport, idrett og aktivitet i alle dens former.
 • Salgserfaring i fysisk form med gode referanser.

 • Selvgående med stor disiplin.

 • Gir alt for å oppnå satte mål og er ikke redd for å gjøre en ekstra innsats.

 • Er resultatorientert og fokuserer på ordrer og kunder.

 • Positiv og snartenkt, som ser muligheter hos hver unike kunde.

 • Ønske og vilje til å jobbe med et godt og konkret konsept.

 • Åpen og ærlig, med godt humør som lett smitter videre.

 • Grundig, fleksibel og ryddig.

 • Du behersker selvsagt godt norsk, både muntlig og skiftlig.

 • Førerkort er et krav.

Arbeidstid / Varighet og lønn

Fulltid. Prøvetid 6 måneder. Individuell lønn og betingelser som samsvarer med personens kvalifikasjoner.


Søknad

Søknaden sendes på e-post: pe@tress.no
Merk søknaden med "Selger Oslo og omegn.
Søknader håndteres fortløpende med tiltredelse etter avtale.

Å være en kjørende uteselger kan være både hardt og noen ganger ensomt arbeid, til tross for mange gode og inspirerende kolleger. Det er helt nødvendig at du har en brennende interesse for arbeidet ditt og produktene du selger for at det skal fungere på det nivået Tress forventer og krever. Vi oppfordrer deg derfor til ikke å søke stillingen hvis ikke alle kvalifikasjoner er oppfylt.


Spørsmål besvares av;

Pål Engevik
Daglig leder

pe@tress.no
Tel. 55116453
Mob. 98826147