Aktivitetsområde Boligområde Årslev05

By

Årslev

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Utendørs leke- & aktivitetsområde i nytt boligområde i Fremtidens Forstad i Årslev i Danmark

Fremtidens Forstad i Årslev på Fyn er et nytt boligområde i naturskjønne omgivelser. Her har TRESS levert og montert et spennende leke- og aktivitetsområde med noe for alle aldre.

Aktivitetsområde Boligområde Årslev014
Aktivitetsområde Boligområde Årslev021
Aktivitetsområde Boligområde Årslev026
Aktivitetsområde Boligområde Årslev011

Tanken bak Fremtidens Forstad i Årslev var å lage et boligområde hvor det visuelle tar utgangspunkt i naturen rundt med inspirasjon fra både skog og mark. Derfor har vi i samarbeid med kunden valgt ut en rekke produkter og lekeapparater med et naturlig uttrykk som passer perfekt til omgivelsene.

Et naturlig samlingspunkt

Et naturlig samlingspunkt

Fellesarealene hadde høy prioritet da kunden ønsket å skape et naturlig samlingspunkt for alle aldre der naboer og barn kunne bli kjent.

Aktiviteter for alle

Aktiviteter for alle

Leke- og aktivitetsområdet inneholder blant annet sklier, husker, ulike balansebaner samt ballbinge og masse benker. Fellesområdene kan dermed brukes til både idrett, lek og opphold.

Spesialdesignede løsninger

Spesialdesignede løsninger

Vi har jobbet tett med kunden for å tilpasse løsningene til prosjektet. Flere av produktene er derfor spesialdesignet - noe vi alltid kan tilby.

Flere flotte bilder fra prosjektet

Ballbingen kan brukes til flere typer ballspill, som for eksempel fotball, håndball og basketball. Området har også to petanquebaner, en beachvolleyballbane, en kulebane og flere fotballmål å boltre seg på. De mange benkene i området gir fine sitteplasser for de som trenger hvile eller bare vil se på.

Aktivitetsområde Boligområde Årslev031
Aktivitetsområde Boligområde Årslev019
Aktivitetsområde Boligområde Årslev033
Aktivitetsområde Boligområde Årslev013

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?