Aktivitetsområde Uppsala1 Case Image

By

Uppsala

Produktkategori

Område

Park

Byggeår

2018

Tren, slapp av og lek i Lina Sandells park i Uppsala

Aktivitetsområde Uppsala1 Case Image
Aktivitetsområde Uppsala2 Case Image
Aktivitetsområde Uppsala3 Case Image
Aktivitetsområde Uppsala1 Case Image
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Prosjektselger

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-post: kb@tress.se

Tren

I 2018 ble den nordlige delen av Lina Sandells park renovert. Her kan man nå trene balanse på fargede gummiballer og trene parkour på monkey rails.

Slapp av

Når du er ferdig med treningsøkten kan du ta deg en velfortjent pause på loungebenkene under parasollen. Kanskje også belønne deg selv med en is? Hengekøyen er også et populært sted å hvile.

Lek

Parken fikk et helt nytt aktivitetsområde med spennede lek for både små og store barn. Men det beste er nok likevel den store variasjonen. Det er noe for enhver smak, uansett alder og interesse. Her kan barn, unge og voksne tilbringe tid sammen.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.