Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup07 Case Image

By

Lystrup, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2022

Aktivitetsområdet på Momentet er Lystrups nye møteplass for lek, bevegelse og sosialisering

Kom før eller bli igjen! Visjonen for uteområdet på Momentet i Lystrup var en aktiv møteplass som knytter fellesskap med kunst, kultur, trening, lek, læring og arrangementer. Med både ballbinge, huske, trampoline, bålhus samt diverse oppholdssteder med byromsmøbler fra Mobilis Design er det skapt et inspirerende utemiljø med god plass til både lek, bevegelse og sosialisering. 

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup04 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup06 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup02 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Lystrup09 Case Image
Inspirert av de 5 baderådene

Inspirert av de 5 baderådene

Fellesarealet er inspirert av Tryg Fondets 5 baderåd til bading på strand og i basseng. Disse skal inspirere til både spontan aktivitet og sosialisering, men brukes også til planlagte treninger, arrangementer, fellesmåltider og mer.

Ballspill og treningsområde

Ballspill og treningsområde

Banen gir muligheter til å spille forskjellig ballspill eller gjøre motorisk trening- og styrkeøvelser på de innebygde treningsmodulene på langsiden. Det blå kunstgresset gir tydelige assosiasjoner til vann.

Både lek og sosialisering

Både lek og sosialisering

Fellesarealet inviterer folk til å komme både før og etter aktiviteten i Momentet. Området er offentlig og det var derfor viktig å skape et imøtekommende miljø hvor alle kan føle seg velkommen.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?