Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe05 Case Image

By

Ribe, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2022

Fotball-lekeplass ved Ribe Ballklubb i Danmark

Mange foreldre har sikkert prøvd å stå på sidelinjen som tilskuer på fotballkamp. Kanskje til og med sammen med yngre søsken som ikke har lik interesse for fotballkampen. Dette har Ribe Ballklubb forsøkt å finne en løsning på og det ble til en fotball-lekeplass med plass til både ballspill, balanseutfordringer og sittegrupper levert av TRESS.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe06 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe08 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe03 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe07 Case Image
Ballvegg til ballspill

Ballvegg til ballspill

Ballveggen er en morsom utfordring for alle ballglade barn. Ballveggen har en høyde på 316 cm og en bredde på 403 cm og er laget av kvalitetsmaterialer som sikrer lang holdbarhet.

Balanseutfordringer

Balanseutfordringer

Balansediamanten, balansesenteret og 9 hoppestubber gir mange utfordringer for balansen.

Sitteplasser

Sitteplasser

Med flere bord og benkesett kan foreldre til fotballbarn nå slå seg til ro med en kopp kaffe under kampen. Her kan de både holde øye med barnet på banen og yngre søsken.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?