Aktivitetspark Västerås 2 Case Image

By

Västerås, Sverige

Område

Park og Fritid

Byggeår

2021

Mälarparken i Västerås aktiviserer hele familien

I Mälarparken i Sverige kan hele familien være aktive utendørs. Ideen med dette prosjektet var å skape en møteplass for alle aldre i et nybygd område. Det ble montert tre ulike størrelser av buldresteinen Boulder Rocks, et komplett utegym i treverk, en utfordrende hinderløype, basketballkurver og parkour stativer. Spontan trening, lek og grillmuligheter gjør parken til et svært populært aktivitetssted for alle generasjoner. 

Aktivitetspark Västerås 6 Case Image
Aktivitetspark Västerås 4 Case Image
Aktivitetspark Västerås 16 Case Image
Aktivitetspark Västerås 8 Case Image
Boulder Rocks for alle

Boulder Rocks for alle

De tre buldresteinene Boulder Rocks tiltrekker barn og unge så de får testet klatreferdighetene sine. De forskjellige fargene på klatregrepene symboliserer de ulike vanskelighetsgradene slik at alle kan klatre i sitt nivå.

Utegym og hinderløype

Utegym og hinderløype

Her er det montert et utegym med syv ulike treningsstasjoner. Perfekt når du er ute på joggetur og vil avslutte med litt styrketrening. I tillegg kan du også prøve deg på hinderløypen som består av fire ulike hindre.

Spontan bevegelse og fellesskap

Spontan bevegelse og fellesskap

Spontan aktivitet er best når du kan velge det du liker selv. Gjør salto på voltstangen, øv deg på klatring, spill basketball eller vis fram dine parkour ferdigheter. Blir du sulten så er det også tilrettelagt en grillhytte hvor hele familien eller venner kan samles for en matpause.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?