Aktivitetsområde Skole Askøy23

By

Askøy, Norge

Område

Skole

Byggeår

2023

Spennende lekeplass i skolegården på Askøy

Haugland barneskole på Askøy hadde en stor skoleplass som trengte å forbedres for å inspirere barna til lek. I godt samarbeid med FAU har vi laget en aktiv og inkluderende skoleplass som bidrar til trivsel og utfoldelse, med plass til alle. I dag rommer skoleplassen blant annet ballbinger med store og små mål, basket, buldrestein, bordtennis, musikkboks, sosiale benkebord og spillbord, parkourpark, balansekuler, balanseline, trampoliner, sand og vannbord, sklier, dratau, asfaltspill og mer! Både elever og lærere er storfornøyd med resultatet, og plassen brukes flittig fra morgen til kveld.

Aktivitetsområde Skole Askøy02
Aktivitetsområde Skole Askøy22
Aktivitetsområde Skole Askøy12
Aktivitetsområde Skole Askøy06
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Noe for enhver smak

Noe for enhver smak

Haugland skole har nå apparater og aktiviteter som er spennende for både førsteklassinger og syvendeklassinger. Her er det plass til alle!

Farger, lek og læring

Farger, lek og læring

Skoleplassens spreke uttrykk i stilige farger, kan brukes i både læring og lek. Kanskje dagens gymtime blir i ballbingen, parkour-apparatet eller på balanseelementene?

Lek og samarbeid

Lek og samarbeid

En innbydende skolegård gir elevene gleden av å være ute, samt lære å samarbeide og inkludere hverandre gjennom aktivitet og lek.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?