Aktivitetsområde Skole Hop 6

By

Bergen, Norge

Område

Skole

Byggeår

2020

Fargerik og aktiv skoleplass på Hop skole i Bergen

På Hop skole i Bergen fikk vi i oppdrag å levere en fargerik og aktiv skoleplass med variert, inkluderende og utfordrende innhold. Dette resulterte i en spennende og innbydende lekeplass med mulighet for både spill og sport med bordtennis og basketball, og høy aktivitet i fitnessanlegget og klatreveggen. Den nye skoleplassen sørger for at elevene kan klatre, lære, leke og holde seg aktive året rundt!

Aktivitetsområde Skole Hop 1
Aktivitetsområde Skole Hop 4
Aktivitetsområde Skole Hop 3
Aktivitetsområde Skole Hop 7
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Fargerike blikkfang

Fargerike blikkfang

Kunden har plukket ut sin egen RAL-farge som flere av apparatene er levert i, og den fargerike variasjonen i EPDM-underlaget sørger for stilige blikkfang i skolegården.

Utendørs trening

Utendørs trening

TressFit er et multifunksjonelt treningsstativ for både nybegynnere og erfarne, ungdom og voksne. Med sitt stilrene design og mange treningsmuligheter er dette et svært populært apparat i skolegården, både før og etter skoletid!

Erfaring og samarbeid

Erfaring og samarbeid

I dette prosjektet har kunnskapen til våre erfarne og dyktige prosjektselgere, i møte med skolens ønsker og innspill, ført til en aktivitetsplass som byr på aktivitet til bruk i mange år fremover.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?