Aktivitetsområde Skole Ortun3

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2017

Inspirerende treningsområde i flotte omgivelser på Ortun Ungdomsskole i Bergen

På Ortun skole i Bergen fikk vi i oppgave å skape et inspirerende treningsområde i naturskjønne omgivelser. Kombinasjonen av gummibark som fallunderlag og skolens egen RAL-farge på apparatet, resulterte i en moderne og innbydende treningspark i skolens arealer. Et perfekt sted å holde hode og kropp i aktivitet mellom skoletimene!

Aktivitetsområde Skole Ortun1
Aktivitetsområde Skole Ortun2
Aktivitetsområde Skole Ortun3
Aktivitetsområde Skole Ortun5
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Fyll energitanken utendørs

Fyll energitanken utendørs

Lange dager på skolebenken kan gjøre elever tung i hodet, og å trene utendørs hjelper på å få i gang hjernen og gjøre den klar til ny læring. På Ortun skole får elevene en verdifull pause for kropp og sinn i TressFit!

Utendørs trening

Utendørs trening

TressFit er et multifunksjonelt treningsstativ for både nybegynnere og erfarne, ungdom og voksne. Med sitt stilrene design og mange treningsmuligheter er dette et svært populært apparat i skolegården, både før og etter skoletid!

Erfaring og samarbeid

Erfaring og samarbeid

I dette prosjektet har kunnskapen til våre erfarne og dyktige prosjektselgere, i møte med skolens ønsker og innspill, ført til en aktivitetsplass som byr på aktivitet til bruk i mange år fremover.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?