Aktivitetsområde Skole Sønderborg07 Case Image

By

Sønderborg, Danmark

Område

Skole

Byggeår

2018

Totalrenovering av uteområdet på Nydamskolen ved Sønderborg i Danmark

En totalrenovering av uteområdet på Nydamskolen i Sønderborg har forvandlet skolegården til et område som motiverer til lek og bevegelse - uansett om det er ballspill, parkour, utetrening eller lek. Uteområdet er bygget opp av et variert utvalg av høykvalitetsprodukter og vedlikeholdsfrie materialer - perfekt til en skole hvor området blir benyttet av mange elever hver eneste dag.

Noe for alle

Noe for alle

Med både ballbinge, klatremiljø, street basket, parkour, lekeområde, balansebane, husker og en rekke utendørs treningsmoduler er det uendelig med muligheter for motoriske utfordringer i friminuttene eller i gymtimene.

Utnyttet omgivelsene

Utnyttet omgivelsene

Parkourområdet er anlagt i en skråning mot skolens uteområde. På denne måten er omgivelsene tatt med som et ekstra element for elevene når de skal drive med parkour.

Plass til både lek og opphold

Plass til både lek og opphold

Det nye uteområdet gir skolens elever et hav av muligheter til å leke og bevege seg - og med flere benkebord er det også god plass til å slappe av i mindre grupper.

Aktivitetsområde Skole Sønderborg18 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg20 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg16 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg08 Case Image

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?