Skolgård Stora Essingen Stockholm9 Case Image

By

Stockholm, Sverige

Område

Skole

Byggeår

2022

Ninja-utfordringer og klatrelek på internasjonal skole i Stockholm i Sverige

Gjennom et godt samarbeid med oppdragsgiver av Nordic International School på Stora Essingen i Stockholm har vi skapt en unik skolegård full av rom for bevegelse. Det er aktive områder med ninja-utfordringer, klatrelek og husker samt roligere områder for avslapping mellom timene hvor man kan nyte den flotte utsikten over Mälaren.

Skolgård Stora Essingen Stockholm1 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm3 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm6 Case Image
Skolgård Stora Essingen Stockholm4 Case Image
Tett samarbeid

Tett samarbeid

Gjennom et tett samarbeid mellom oppdragsgiver og TRESS ble det skapt en helt ny skolegård med utfordringer for alle elever fra 4. til 9.trinn. Oppdragsgiver er en kunde vi har hatt en rekke vellykkede skoleprosjekter sammen med.

Mange motoriske utfordringer

Mange motoriske utfordringer

Det var en god utfordring å sette sammen et variert utvalg av motoriske utfordringer i et begrenset areal. Kombinasjonen av lang erfaring og mange kreative ideer fikk prosjektet trygt til mål.

Friminutt og sport

Friminutt og sport

Elevene har nå muligheten til å utfordre seg selv i klatrenett, ninjabanen og på klatresteinen Boulder Rocks. De mange aktivitetene gir også gymlærerne muligheten til å lage noen morsomme og spennende gymtimer.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?