Aktivitetsområde Skole Ulfborg15 Case Image

By

Ulfborg

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2016

Aktivitetsområde på Staby skole i Danmark

Skolefritidsordningen ønsket å etablere nye uteområder for idrett - og her har vi levert en flott ballbinge og et beachsport anlegg.

Aktivitetsområde Skole Ulfborg14 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg09 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg17 Case Image
Aktivitetsområde Skole Ulfborg12 Case Image
Stor ballbinge

Stor ballbinge

På den store ballbingen er det plass til masse ballspill både på langs og på tvers. Du kan også spille basketball - og det er gode sittegrupper på hver side av banen slik at det er plass til tilskuere.

Baner for bechsport

Baner for bechsport

I forlengelse av ballbingen er det etablert to baner til beachsport. Den ene med tre beachvolleybaner og den andre med en sandhåndball bane.

Smartlift-mål

Smartlift-mål

På baksiden av ballbingen ligger kunstgressbanen. Fotball er en populær linje og valgfag på skolen - og når det scores, skjer det på Smartlift-målet fra TRESS.

Aktivitetsområde Skole Ulfborg07 Case Image

Her kan du se kunstgressbanene fylt med våre populære Smartlift-mål.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?