Aktivitetspark Skole Bergen Case Image07

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2022

Zinken Hopp og Sprett aktivitetspark for alle aldre

Hos Zinken Hopp og sprett aktivitetspark på Råstølen i Bergen, har vi levert en komplett TressCross som byr inn til aktivitet og trening. Aktivitetsparken ligger i tilknyttning til både skole og idrettshall, i tillegg til et populært boligområde. Kunden ønsket en stor treningsmodul til egenvektstrening, men som også kan brukes til samarbeid og utfordringer i gruppe. Her er det plass til mange skolelever samtidig, og apparatet er perfekt til bruk i gym-undervisning.

Vi har også levert to nedgravde trampoliner som flukter med underlag, og sklir godt inn i omgivelsene. Trampoliner er populær i alle aldersgrupper, og brukes flittig av både de store og små.

Aktivitetspark Skole Bergen Case Image01
Aktivitetspark Skole Bergen Case Image07
Aktivitetspark Skole Bergen Case Image08
Aktivitetspark Skole Bergen Case Image02
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Skreddersydd farge

Skreddersydd farge

TressCross treningsmodulen er levert i kundens ønskede RAL-farge. Dette gjør at apparatet sklir sømløst inn i omgivelsene, akkurat etter kundens ønske og visjon.

Kun fantasien setter grenser

Kun fantasien setter grenser

Modulsystemet gjør at basis styke- og kondisjonstrening kan utføres av både erfarne og uerfarne utøvere, og øvelsene kan tilpasses alder, fysiske forutsetninger eller treningsbehov. Her er det kun fantasiene som setter grensene for aktiviteten du vil utføre.

Hoppende utfordringer

Hoppende utfordringer

Vi erfarer at trampoline ofte er et populært samlingspunkt på lekeplasser og i aktivitetsparker, og både utfordrer og trener motorikk i alle aldersgrupper. Trampolinen kan brukes hyppig i både lek og trening.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?