Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft01 Case Image

By

Ebeltoft, Danmark

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2021

Aktivtetshall i Øer Maritime Ferieby ved Ebeltoft i Danmark

Øer Maritime Ferieby ligger ved Ebeltoft i Mols Bjerge nasjonalpark som har 300 hus, egen båthavn, flotte naturområder, svømmebasseng, utendørs fotball, sandvolleyball og tennisbaner samt en aktivitetshall for ulike idretter. Denne har vi hjulpet med å innrede med sports- og aktivtetsutstyr. 

Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft03 Case Image
Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft02 Case Image
Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft05 Case Image
Aktivitetsområde Feriecenter Ebeltoft08 Case Image
Innendørs padelbane

Innendørs padelbane

Padeltennis har blitt en populær sport og kunden ønsket derfor en innendørs padelbane for feriebyens gjester. Valget falt på Prime-modellen, som er en robust padelbane med en rammekonstruksjon bestående av stålprofiler, kraftige gitterrammer og herdet glass.

Pannabaner til ballspill

Pannabaner til ballspill

Aktivtetshallen har også fått to pannabaner som egner seg til ballspill for både store og små. En av banene er utstyrt med høyt gitter som holder ballen på banen og sørger for raskt spill.

Badmintonbaner

Badmintonbaner

Aktivtetshallen fikk ny etasje - og i den forbindelse ønsket kunden et par badmintonbaner som vi har levert utstyret til. Her kan både barn, unge og eldre more seg med litt racketlek.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?