Multibane Boligområde Ballerup19 Case Image

By

Ballerup, Danmark

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Ballbingene i Ballerup i Danmark er beboernes nye aktive møteplass

Fellesskap er viktig for et godt nabolag - og det er nettopp det de to nye ballbingene i borettslaget AAB avdeling 46 i Ballerup fremmer. Banene inviterer til sosialisering og kan fritt benyttes til mange ulike typer ballspill og lek.

Multibane Boligområde Ballerup26 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup01 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup08 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup05 Case Image
Aktivit fellesareal

Aktivit fellesareal

Borettslaget AAB avdeling 46 har fått to flotte og vedlikeholdsfrie ballbinger hvor barn, unge og voksne kan slippe seg løs med sin favoritt ballsport.

Passer til flere typer ballspill

Passer til flere typer ballspill

Den populære STÅL ballbingen har både kurv til basketball og stort mål i begge ender, samt totalt fire mål på sidene. Dette gjør ballbingen egnet for både fotball, håndball, basketball og hockey i både mindre og større grupper.

Vedlikeholdsfrie materialer

Vedlikeholdsfrie materialer

Ballbinger i varmgalvanisert stål krever minimalt med vedlikehold og både kunstgresset på den ene banen og gummiunderlaget på den andre passer godt til det danske været.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?