Multibane Boligområde Aalborg04 Case Image

By

Ålborg, Danmark

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Ballbinge til Himmerland borettslag i Danmark

Himmerland borettslag i Aalborg ønsket å utnytte et areal mellom to bygg til en ballbinge som skulle invitere beboerne til aktivitet og sosialt samvær. Løsningen ble en ballbinge i stål, overfalte i stein og betong tribune.

Multibane Boligområde Aalborg01 Case Image
Multibane Boligområde Aalborg02 Case Image
Multibane Boligområde Aalborg04 Case Image
Multibane Boligområde Aalborg05 Case Image
Mål og basket - i en klasse for seg

Mål og basket - i en klasse for seg

Vi er stolte av å levere den beste kvaliteten på markedet – Arenamål og basketkurver leveres i kraftigere godstykkelser og sterkere konstruksjoner enn noen annen løsning.

Himmerland er street

Himmerland er street

Himmerland borettslag har fått en ballbinge i sin helt egen stil - underlag i «steinlook» og betongtribuner som går i stil med ballbingens rå gatestil.

Vedlikeholdsfritt

Vedlikeholdsfritt

Borettslaget ønsket en løsning med minimalt vedlikehold - og derfor falt valget på vår populære STÅL Kulan ballbinge i varmgalvanisere stål. Den trenger ikke å males eller oljes - og er derfor enkel å holde og er billig i drift.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?