Multibane Idrætsanlæg Mønsted04 Case Image

By

Mønsted, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2014

Ballbingen har blitt et samlingspunkt for de unge i Mønsted i Danmark

Mønsted Idrettsklubb, like utenfor Viborg i Danmark, hadde siden 2004 vært på jakt etter en ballbinge for de mange ungdommene som daglig oppholdt seg i eller utenfor idrettshallen.

Det var et stort ønske om å finne riktig ballbinge som kunne tilfredsstille de unges behov, slik at de oppholdt seg i området på fritiden. Det var også et ønske om at ballbingen skulle passe inn i omgivelsene rundt idrettshallen. Sist, men ikke minst, ville det være en klar fordel for de mange frivillige i idrettsforeningen, at ballbingen var vedlikeholdsfri.

Etter en god dialog rundt de ulike alternativene falt valget på vår splitter nye (2014) ballbinge med stålrør. Ballbingen er utelukkende laget av galvanisert stål, noe som gjør den 100% vedlikeholdsfri. Til stor glede for de frivillige bak prosjektet.

Designet til ballbingen er oppbygget på en måte som gjør at den får et transparent utseende. Det er nettopp denne åpenheten som gjør at den store multibanen i stål passer vakkert inn i omgivelsene til Østfjendshallen.

Multibane Idrætsanlæg Mønsted09 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Mønsted01 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Mønsted11 Case Image
Multibane Idrætsanlæg Mønsted06 Case Image

”Det var vigtig for os, at vi kunne lægge tidsplanen og her var TRESS og de øvrige involverede de perfekte samarbejdspartnere”

Frank Mikkelsen – Medlem av arbeidsgruppen

Den rette løsningen

Den rette løsningen

Den rette løsningen måtte finnes for å beholde ungdommene i området. I dag er ballbingen i stål en populær møteplass.

100% vedlikeholdsfri

100% vedlikeholdsfri

De frivillige i foreningen står for vedlikeholdet og hadde derfor et høyt ønske om en enkel løsning. Ønsket gikk i oppfyllelse med valget av denne ballbingen, som er laget av galvanisert stål og dermed er 100% vedlikeholdsfri.

 En del av prosessen

En del av prosessen

Idrettsforeningen hadde planlagt prosjektet i flere år og ville derfor også være en aktiv del av prosessen. Et godt samarbeid mellom alle involverte ga et godt resultat.

Mønsted Idrettsklubb hadde i mange år tenkt og planlagt denne investeringen, helt ned til minste detalj. Derfor fulgte også en rekke tilleggskrav med oppgaven.

"Det var viktig for oss at vi kunne sette tidsplanen og her var TRESS og de andre involverte den perfekte samarbeidspartner" uttaler Frank Mikkelsen, som var en del av prosjektets arbeidsgruppe. Han fortsetter "Da spaden gikk i jorden den 11.mai 2014 gikk det slag-i-slag. Alle, selv værgudene, var med oss og vi kunne feire åpningen av den nye ballbingen allerede 1.juli 2014. Det kan vi ikke klage over, og vi er svært godt fornøyde med det ferdige resultatet."

I dag har ballbingen blitt en møteplass for de unge i Mønsted.

Med mobiltelefonen kan de dessuten spille musikk ut over området, alt mens de spiller forskjellige ballspill. 

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?