Boulderrocks Skola Bornholm1 Case Image

By

Bornholm, Danmark

Område

Skole

Byggeår

2020

Buldrestein i skolegården på klippeøyen Bornholm

Kildebakken skole i Bornholm var ikke i tvil om at buldrestein ville være en sikker hit blant skolens elever. Det var derfor kun et spørsmål - om man skulle ha én eller to buldresteiner. I tett samarbeid med kunden endte skolen med å velge tre buldresteiner i ulike høyder og vanskelighetsgrader slik at det ville være utfordrende for alle barn uansett klatrenivå.

Boulderrocks Skola Bornholm2 Case Image
Boulderrocks Skola Bornholm4 Case Image
Boulderrocks Skola Bornholm5 Case Image
Boulderrocks Skola Bornholm10 Case Image
Perfekt til skolegården

Perfekt til skolegården

Buldresteinen er en fantastisk utendørs aktivitet som passer perfekt til skolegården - men også på lekeplassen eller i parken. Både barn og voksne vil like å utfordre deres klatreevner.

Alle kan være med

Alle kan være med

Det krever ikke klatreutstyr for å klatre på buldresteinen - den er derfor superenkel å øve seg på. Med klatresteiner i flere ulike høyder og klatregrep i ulike vanskelighetsgrader kan man enkelt skape klatreutfordringer for alle barn, uansett nivå.

TRESS er med hele veien

TRESS er med hele veien

Det kan være en lang og tidkrevende prosess å utarbeide byggetillatelser og annen dokumentasjon - noe vi har stor erfaring med og alltid gjerne tilbyr vår veiledning.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?