Buldrestein Velforening Noresund01

By

Noresund

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2022

Buldrestein i naturskjønne omgivelser i Noresund Velforening

Hos Noresund Velforening i Krødsherad kommune, har vi levert en spennende buldrestein som byr på aktivitet og moro. En sosial møteplass hvor innbyggerne kan utfordre seg selv i vakre omgivelser. Med sine 345cm over bakken og bredde på 220cm utfordrer buldresteinen både små og store.

Buldring (fra engelsk boulder, som betyr «stor stein») har blitt en svært populær aktivitet de siste årene, og er klatring på store steiner eller lavere klippevegger. Buldring kan utføres av alle uten behov for spesialutstyr. Dette inviterer til inkluderende lek, fysisk utfordring, samarbeid og moro!

Buldrestein Velforening Noresund03
Buldrestein Velforening Noresund01
Buldrestein Velforening Noresund02
Buldrestein Velforening Noresund03
Kvalitet og service går aldri av moten. Velkommen til Tress for en trygg og god handel.

Prosjektselger

Pål Engevik

Telefon: +47 55 11 64 53

E-post: pe@tress.no

Naturliknende materialvalg

Naturliknende materialvalg

Buldresteinens farge og tekstur gjør at den passer godt inn i naturen og gir et tøft uttrykk.

Buldring er gøy!

Buldring er gøy!

Buldring er blitt en populær aktivitet for både store og små, og er en ypperlig måte å kombinere fysisk aktivitet, samarbeid og lek.

Ringmatter som fallunderlag

Ringmatter som fallunderlag

Ringmatter som fallunderlag sklir pent inn i underlaget, og stjeler ikke oppmerksomheten fra buldresteinen. Dette er et vedlikeholdsfritt fallunderlag som lar gressplenen vokse gjennom og beholde naturens uttrykk, men samtidig fyller de kravene for trygt fallunderlag.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?