Boulderrocks Park Torsås1 Case Image

By

Torsås, Sverige

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2018

Utfordrende klatring i Torsås Aktivitetspark i Sverige

På aktivitetsområdet Sahara i Torsås er det mange forskjellige leke- og sportsmuligheter. Friidrett, tennis og padel for de litt eldre, samt huskestativ og lekeapparat for de yngre. Da området begynte å planlegges hadde kommunen allerede bestemt at de ville ha klatresteiner i området. Betimelig nok hadde vi i TRESS akkurat fått inn Boulder Rocks i vårt sortiment, noe som resulterte i at Torsås Aktivitetspark fikk vår aller første leveranse av klatrestein.

Klatring i naturen kan for enkelte oppleves som svært komplisert og risikabelt. Tau, seler, spesialsko og mye annet utstyr kreves for å ivareta sikkerheten. Med Boulder Rocks slipper du alt bryet! Det er en fantastisk friluftsaktivitet som passer for både barn, unge og voksne, uavhengig av tidligere erfaring med klatring.

Boulderrocks Park Torsås2 Case Image
Boulderrocks Park Torsås1 Case Image
Boulderrocks Park Torsås4 Case Image
Boulderrocks Park Torsås3 Case Image
En høyere dimensjon til området

En høyere dimensjon til området

Klatresteinene Boulder Rocks tilfører aktivitetsområdet Sahara i Torsås en høyere dimensjon. Her blandes sport og lek med klatremuligheter for både barn og voksne.

Utfordrende og spennende

Utfordrende og spennende

Klatresteinene passer for de som er ute etter en annerledes utfordring. Med ulike høyder og klatregrep gir steinene varierende vanskelighetsgrad og en realistisk klatrefølelse.

Morsom opplevelse for alle

Morsom opplevelse for alle

Med Boulder Rocks kan alle utfordre seg selv og tørre å prøve klatring. Klatringen foregår i høyder som ikke krever noe utstyr og passer både for nybegynnere og de som har prøvd klatring før.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?