Legeplads Boligområde Aalborg27 Case Image

By

Aalborg, Danmark

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2022

Monsteret har ankommet Aalborg i Danmark

Viva Bolig i Aalborg kan nå tilby borettslagets beboere en gigantisk lekeplass med flere leketårn, rutsjebaner, klatrenett, brannmannsstenger, og mye, mye mer. Her er det plass til lek for mange barn samtidig.

Legeplads Boligområde Aalborg03 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg08 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg26 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg04 Case Image
Perfekt for områdets barnefamilier

Perfekt for områdets barnefamilier

Viva Bolig avdeling 9 ønsket å imøtekomme områdets barnefamilier med flotte og innbyende leke- og utearealer - og de har i den grad lykkes med den nye lekeplassen.

Monsteret har alt og mer

Monsteret har alt og mer

Monsteret er et gigantisk lekemiljø på ca 31 x 17 meter, som byr på et av hav av morsomme og utfordrende elementer for både store og små barn. Monsterets mange muligheter er med på å stimulere barnas fantasi og skaper gode rammer for kreativt rollespill.

Design og detaljer

Design og detaljer

Monsteret er tilgjengelig i forskjellige farger og passer godt inn i alle miljøer. Grunnmaterialene består av oljebehandlet lerk, stål, HDPE-plater og fiberglass - noe som gjør at lekeplassen krever minimalt med vedlikehold.

 

Viva Bolig har i tillegg til Monsteret også valgt vårt populære huskestativ med fugleredehuske og to vanlige husker, samt lekestativet fra Discovery-serien som er rettet mot yngre barn.

Legeplads Boligområde Aalborg06 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg24 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg33 Case Image
Legeplads Boligområde Aalborg21 Case Image

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?