Legeplads Boligområde Amager03 Case Image

By

Amager

Område

Boligområde

Byggeår

2023

Lekemiljø i bakgården på AB Haabet i Amager i Danmark

I forbindelse med en renovering av bakgården hos eierforeningen AB Haabet i Amager i København har TRESS levert utstyr til bakgårdens nye lekeplass. Her kan de eldre barna utfordre seg selv på klatrebuen og hoppe høyt på trampolinene mens de yngre barna kan kose seg i sandkassen eller på husken.

Legeplads Boligområde Amager06 Case Image
Legeplads Boligområde Amager04 Case Image
Legeplads Boligområde Amager02 Case Image
Legeplads Boligområde Amager09 Case Image
Prosjektsamarbeid

Prosjektsamarbeid

Oppgaven er løst av Optimus Anlegg i samarbeid med VEGA Landskap som har stått for renovering av bakgården til AB Haabet. Bilde nr. 4 er lånt fra VEGA Landskap.

Bakgård med flere soner

Bakgård med flere soner

I forbindelse med renoveringen av bakgården ble den delt inn i ulike soner. Lekeområdet ble plassert i den nordlige og mest solrike delen.

Lek for store og små

Lek for store og små

Med både klatrelek, trampoliner, husker og sandkasse byr bakgården på gode lekemuligheter for store og små.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?