Legeplads Boligområde Bagsværd05 Case Image

By

Bagsværd

Område

Boligområde

Byggeår

2023

Lekeplass med ulike lekeøyer i Bagsværd skolepark i Danmark

Den gamle lekeplassen ved Arbeidernes Boligselskap Gladsaxe avd. Skoleparken i Bagsværd var nådd slutten av sin levetid. Så da boligblokkene skulle rives og bygges om, måtte det naturligvis følge med en ny lekeplass. TRESS har levert utstyret og satt opp den nye lekeplassen i samarbeid med ansvarlig utemiljø arkitekt. 

Legeplads Boligområde Bagsværd07 Case Image
Legeplads Boligområde Bagsværd01 Case Image
Legeplads Boligområde Bagsværd02 Case Image
Legeplads Boligområde Bagsværd08 Case Image
Mange øyer til lek

Mange øyer til lek

Lekeplassen er utstyrt med både store og små øyer med ulike formål. Det er for eksempel en øy med husker, en med et stort lekemiljø, en med trampoliner og flere andre øyer. Her kan mange barn leke samtidig"

Oppholdssted for foreldre

Oppholdssted for foreldre

Det er også lagen en øy med overbygd oppholdssted, hvor foreldrene kan slappe av mens barna leker. Samtidig er det god utsikt over hele lekeplassen.

Arkitekt samarbeid

Arkitekt samarbeid

Lekeplassen er utformet i samarbeid med arkitekten som hadde ansvaret for resten av utearealene i nybygget. Det gir en fantastisk helhetsfølelse av området.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?