Lekeplass Borettslag Apeltunvegen01

By

Bergen, Norge

Område

Borettslag

Byggeår

2022

Klassisk og tidløs lekeplass i borettslag på Nesttun

Ved Apeltunvegen 2A på Nesttun i Bergen, har vi levert en klassisk og tidløs lekeplass til glede i mange år fremover. Elementene fra vår Pioneer-serie er tradisjonelle lekeplassfavoritter i ulike fargekombinasjoner, som gir deg stor fleksibilitet når du skal skape den ultimate lekeplassen. Her finner du fugleredehuske, sandkasse og klatrenett til stor glede for sameiets yngre beboere. Benkebord og blomsterkasser i lerk opprettholder den røde tråden, og sørger for en lun ramme rundt sameiet. Benkebordene på takterrassen gjør det enkelt for både store og små å samles.

Lekeplass Borettslag Apeltunvegen03
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen01
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen04
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen02
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Lerk

Lerk

Lerk er klassisk og vedlikeholdsfritt. Hvis man vil bevare treets naturlige nye farge, kan det oljes eller beises en gang i året eller ved behov. Om ikke vil treet få en fin grålig tone over tid.

Sosiale benkebord

Sosiale benkebord

Klassiske benkebord skaper sosiale soner for både små og store, og er et perfekt samlingspunkt i sameiet.

Tidløse farger

Tidløse farger

Klassisk sort og lerk sørger for en lekeplass som ikke går av moten.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?