Legeplads Butik Søndervig01 Case Image

By

Søndervig

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2021

Maritim temalekeplass ved Meny-butikken i Søndervig i Danmark

Som inngangsporten til Nordsjøen er Søndervig omgitt av hav, fjord og fantastiske strender. Lekeplassen ved den nye Meny-butikken måtte naturligvis speile dette med et komplett maritimt tema.

Legeplads Butik Søndervig05 Case Image
Legeplads Butik Søndervig04 Case Image
Legeplads Butik Søndervig07 Case Image
Legeplads Butik Søndervig08 Case Image
Lekeplass til ny butikk

Lekeplass til ny butikk

Lekeplassen ble bygget i forbindelse med byggingen av en splitter ny Meny-butikk i Søndervig. Her kan større barn leke mens foreldrene handler på butikken.

Maritimt tema

Maritimt tema

Lekeplassen har et maritimt tema som passer til beliggenheten nær Nordsjøen. Den beige og blå fallbunnen gir en illusjon av sand og vann - og det store skipet midt på lekeplassen gir fri fantasi.

Holdbare materialer

Holdbare materialer

Lekeapparater er valgt med tanke på beliggenhet nær Nordsjøen. Alle materialer er ekstremt slitesterke og tåler både vind og vær samt slitasje fra daglig bruk.

Legeplads Butik Søndervig13 Case Image

Smartbenker fra Strawberry Energy

På lekeplassen og ellers i byen er det totalt tre såkalte SmartBench fra Strawberry Energy.

Dette er en smart parkbenk i minimalistisk design hvor det lages strøm via solcellepaneler på sittegruppen. Benkene tilbyr besøkende USB eller trådløs lading og WiFi.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?