Lekplats Bostadsområde Mölndal1 Case Image

By

Mölndal, Sverige

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2020

Lekent underlag i boligområde i Mölndal i Sverige

Lekplats Bostadsområde Mölndal9 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölndal3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölndal8 Case Image
Lekplats Bostadsområde Mölndal5 Case Image
Fellesareal med plass til alle

Fellesareal med plass til alle

BRF Lyckegården skapte et helt nytt fellesområde hvor lekeapparatet Node står i sentrum og gir barna mange lekemuligheter. Huskestativ med fuglerede, huskesete og småbarnshuske gir plass til alle. Trampolinen og vippehusken blir garantert populære!

Minimalt vedlikehold

Minimalt vedlikehold

Utstyret smelter fint inn med arkitekturen rundt, og med Tress’ nye fallunderlag New Generation og det nye resirkulerbare kunstgresset kreves det minimalt vedlikehold.

Maksimal lekeverdi

Maksimal lekeverdi

En lekeplass med høy lekeverdi: Fart, hopp, rollelek, spennende rutsjebane, balanse- og motorikktrening og utfordrende klatring. Den perfekte møteplassen for hele familien!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?