Lekplats Bostadsområde Partille2 Case Image

By

Partille, Sverige

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2021

Nye lekeplasser etter barnas ønske i Partille i Sverige

Lekplats Bostadsområde Partille7 Case Image
Lekplats Bostadsområde Partille1 Case Image
Lekplats Bostadsområde Partille6 Case Image
Lekplats Bostadsområde Partille4 Case Image
TRESS er med fra start

TRESS er med fra start

Borettslaget Anneberg hadde behov for å pusse opp lekeplassene sine, og tok kontakt med sin lokale eiendomsforvalter som sammen med Markus hos TRESS Sverige var på befaring for å se på flatene, ta mål og begynne å skissere nye lekeplasser.

Barnas ønskeliste

Barnas ønskeliste

På barnas ønskeliste stod fremfor alt huskestativ og rutsjebaner. Lekeapparatene smelter godt inn med arkitekturen rundt. Helhetlig, stilrent og fremfor alt lekevennlig!

Til ferdig prosjekt

Til ferdig prosjekt

Her ble det skapt to flotte lekeområder hvor barnefamilier kan spise lunsj, leke, balansere, grave, huske eller bare være sammen med venner og naboer!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?