Lekeplass Borettslag Løvås Case Image01

By

Bergen, Norge

Område

Borettslag

Byggeår

2021

Fargerik fantasiverden i Løvåsen borettslag

I Løvåsen Borettslag i Bergen ønsket beboerne en samlingsplass hvor barna kunne slå fantasien og kreativiteten løs i lek. Det var også viktig at lekeplassen inneholdt inkluderende apparater for alle aldersgrupper. Dette resulterte i en stor, åpen og sosial lekeplass hvor det er plass til både store og små. I tillegg til dette tar paradis, mønster og spill i spennende farger i underlaget leken til et nytt nivå.

På lekeplassen i Løvås Borettslag finner du både lekehus med motorikkutfordringer for de aller minste barna. I tillegg til dette, også et stort kombinasjonsapparat for de største barna med sklier, klatrenett og tårn. Her ligger altså alt til rette for spennende rollelek!

Lekeplassen er rammet inn med sosiale soner og benker, noen også under tak. Dette gjør området til en hyggelig sosial samlingsplass for alle beboerene i Løvåsen Borettslag.

Lekeplass Borettslag Løvås Case Image17
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image02
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image20
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image14
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Fargerik glede

Fargerik glede

Den fargerike lekeplassen i Løvåsen Borettslag gir et moderne løft til borettslaget.

Detaljer i underlaget

Detaljer i underlaget

Detaljer i EPDM-fallunderlaget på lekeplassen gir ikke bare en helthetlig finish, men gir også barna ytterligere muligheter for lek og aktivitet. Her er det kun fantasien som setter grenser!

TRESS var best

TRESS var best

TRESS ble valgt til å levere den samlede løsningen på bakgrunn av den beste ideen for området, utstyr i høy kvalitet, materialvalg og pris. Prosjektet ble løst i samarbeid med lokal entreprenør.

Se flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?