Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image13

By

Bergen, Norge

Område

Borettslag

Byggeår

2023

Aktivitetsområde og møteplass midt i hjertet av Vestlund borettslag

I Fyllingsdalen i Bergen ønsket Vestlund borettslag en sosial møte- og aktivitetsplass for både store og små. Beboerne i borettslaget strekker seg over flere aldersgrupper, slik at her var det blant annet viktig å implementere noe for alle.

Dette resulterte i en stor samlingsplass inndelt i flere ulike soner. Her kan de yngste slippe fantasien løs i spennende lekemiljø, mens skateområdet utfordrer motorikken til både store og små!

I borrettslaget finner vi også et bredt utvalg av treningsapparater som byr på varierte treningsutfordringer til idrettsutøvere på alle nivå; fra nybegynnere til profesjonelle.

Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image04
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image14
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image12
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image06
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Samlingsplass for aktivitet

Samlingsplass for aktivitet

Ved Vestelund borettslag har de nå en felles samlingsplass for bevegelse og aktivitet for alle aldre og forutsetninger.

Sosiale soner

Sosiale soner

På plassen finner du flere sosiale soner mellom apparater. Benker og bord er brukt for å adskille områdene, men også skape hyggelige samlingspunkt i nabolaget.

Fargerik lek

Fargerik lek

Det er brukt farger på apparater og underlag som gir et sprekt og iøynefallende uttrykk, men som samtidig sklir fint inn i omgivelsene rundt.

Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image15
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image08
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image07
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image02

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Flere flotte bilder av prosjektet

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?