Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image10

By

Bergen, Norge

Område

Borettslag

Byggeår

2023

Læring og lek i Lynghaug Borettslag i Bergen

I Lynghaug Borettslag har vi levert en fargerik og spennede lekeplass, hvor både motorikk og fantasi blir utfordret. Det er inkludert lekemiljø og lekehus som er spennende for de minste, men også et stort parkour apparat hvor egentrening i naturen kan tas til neste nivå, av både erfarne og nybegynnere. Balanseline, spinner og trampoline er en sikker vinner i de fleste aldersgrupper, og byr inn til samarbeid og inkluderende lek i borettslaget.

Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image04
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image15
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image01
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image02
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Underlag i kork

Underlag i kork

Kork er et materiale som er helt naturlig fritt for alle typer giftstoffer og kjemikalier. Det er både miljøvennlig og slitesterkt, og dekker krav for fallunderlag for de valgte apparatene.

Bevegelse, opphold og aktivitet i et

Bevegelse, opphold og aktivitet i et

Ved lekeplassen i Lynghaug Borettslag har beboerne nå god plass til å boltre seg i lek og moro, men også til å sette seg ned i en sosial sone.

Fantasifull vri

Fantasifull vri

Flere av lekeapparatene hos Lynghaug Borettslag har en fantasifull og fargerik vri i sitt design, som byr inn til rollespill og spennende lek for de minste.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?