Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk05 Case Image

By

Hornbæk, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2022

Lekeplass på fotballbanen ved Hornbæk Idrettsanlegg i Danmark

Hornbæk Idrettsanlegg ønsket et lekeområde for barna i nærheten av fotballabanene slik at foreldrene kunne se fotballkamp samtidig som de holdt et øye med barna. Vi har derfor levert et pent klatrestativ av høy kvalitet som passer godt inn i området.

Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk03 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk01 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk06 Case Image
Legeplads Idrætsanlæg Hornbæk05 Case Image
Mange lekemuligheter

Mange lekemuligheter

Lekeapparatet Riddertårnet fra serien vår Classic Nature inneholder voltstang, balanseline, klatrenett, gangbro, trapper, butikkvindu, rutsjebane, klatrevegg og utkikkstårn.

Perfekt størrelse

Perfekt størrelse

Riddertårnet har en perfekt størrelse for å utfordre og underholde mange barn samtidig. Klatrestativet passer derfor godt inn mange steder - også ved fotballbanen i Hornbæk.

Vedlikeholdsfri

Vedlikeholdsfri

Produktene i vår Classic Nature-serie er laget av langtidsholdbart lerketre med ståldetaljer og UV-bestandig HDPE-plast. Denne kombinasjonen gjør produktene svært holdbare og vedlikeholdsfrie.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?