Böda Camping3 Case Image

By

Löttorp, Sverige

Produktkategori

Område

Camping

Byggeår

2016

Lekeplass med båttema på Böda Hamns Camping i Sverige

Majestic er et lekeapparat som er både majestetisk og utrolig stort. På dette lekeapparatet tilbys nærmere 20 meter lang og 5,5 meter bred lek. Med rollelek som grunnlag for lek utvikles barnas fantasi og deres sosiale evner gjennom kommunikasjon og samtidig utfordres deres koordinasjon og balanse.

Over tid endres skipets lerketre til en sølvgrå farge dersom man velger å ikke behandle det. Alle farger på lekeapparatet er UV-bestandige, noe som gjør at vedlikeholdet er minimalt på en lekeplass som dette- til tross for beliggenheten like ved havet.

Böda Camping1 Case Image
Böda Camping4 Case Image
Böda Camping5 Case Image
Böda Camping6 Case Image
Lekeplass ved havet

Lekeplass ved havet

Böda Hamns Camping ligger like ved havet, og hva passer vel bedre der enn en lekeplass med båttema som passer perfekt inn i miljøet ved fiskebutikken.

Mitt skip er lastet med

Mitt skip er lastet med

Lekeapparatet Majestic er et storslått skip lastet med mange fantastiske lekemuligheter for barna. Her kan barnas fantasi flyte fritt og rolleleken kan ta dem over de syv hav!

Vakkert lerketre

Vakkert lerketre

Skipets lerketre passer godt inn i miljø i nærhet til havet fordi treverket står bedre imot saltvann enn for eksempel furu.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?