Förskola Borås4 Case Image

By

Borås, Sverige

Område

Barnehage

Byggeår

2021

Lekeplass ved barnehage i Borås i Sverige

Barnehagen Lunden ved Bergsäter i Borås har en tydelig idrettsprofil med fokus på lek, aktivitet og bevegelse. Det måtte naturligvis den nye lekeplassen matche - og i samarbeid med TRESS er det laget en lekeplass med massevis av aktiviteter for barnehagebarn i ulike aldersgrupper.

Förskola Borås9 Case Image
Förskola Borås5 Case Image
Förskola Borås1 Case Image
Förskola Borås10 Case Image
Lek og idrett i fokus

Lek og idrett i fokus

Lunden førskole på Bergsäter i Borås er den første i kommunen med idrettsprofil. Førskolen ønsker å skape gode vaner tidlig og legge grunnlaget for et aktivt liv med mye bevegelsesglede.

Lekeapparater for alle aldre

Lekeapparater for alle aldre

Johan i Tress valgte de ulike lekeapparatene variert med vannlek, rutsjebaner og små lekehus slik at barn i ulike aldre kan finne aktiviteter tilpasset alder og evner. Litt lavere fallhøyde på noen apparat og Klatrearena utfordrer de litt eldre barna. Balansebanen rommer ca 15-20 barn samtidig!

Magiske omgivelser

Magiske omgivelser

Førskolens uteområde ligger fint til ved et berg, med naturen like ved og de nybygde boligene som skaper rammer.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?