Förskola Lindesberg6_case image

By

Lindesberg, Sverige

Område

Barnehage

Byggeår

2017

Fantastisk uteområde for barnehagen i Lindesberg i Sverige

I 2017 fikk barnehagen Stöttestenen i Lindesberg i Sverige en helt ny uteplass. Det ble gjort en storsatsing flere steder i kommunen og da turen kom til Stöttestenen var planen klar. Med sin grønne og frodige skogstomt skulle fokuset være på naturlige farger og ulike trematerialer.

Rom for lek og bevegelsesglede

Uteplassen ble grundig oppgradert, og det ble skapt flere lekeområder. Her er det noe for enhver smak! Rollelek på butikken, båten og på bensinstasjonen. Plattformlek og klatring på Lønnly Lekemiljø og motorikkutfordringer på Gobi Balansebane.

Förskola Lindesberg10_case image
Förskola Lindesberg4_case image
Förskola Lindesberg9_case image
Förskola Lindesberg2_case image
Förskola Lindesberg5_case image

Et sted for samling

Bålhuset er en naturlig møteplass. Her er det plass til både barn og voksne når det er tid for samling, kaffe, lunsj eller kanskje en sangstund. Med praktiske og robuste benker er det også et flott sted å være når det regner.

Ny uteplass med bevegelsesglede

Ny uteplass med bevegelsesglede

Barnehagen Stöttestenen fikk en helt ny uteplass hvor lekeapparatene virkelig smelter inn i naturen. En grønn oase for mye lek og bevegelsesglede.

Natur møter sivilisasjon

Natur møter sivilisasjon

Treflis passer godt som underlag her ute i skogen, men barna kan sykle på en asfaltsti når de skal sykle til bensinstasjonen for å fylle opp tanken. Selv de som bor i skogen må oppsøke sivilisasjonen iblant.

 Mye lekeverdi ute i friskluft

Mye lekeverdi ute i friskluft

Her får man mye lekeverdi: rollelek, plattformlek, spennende rutsjebaner, balanse- og motorikktrening og utfordrende klatring.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?