Lekplats Skola Lindeberg1 Case Image

By

Lindesberg; Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2018

Klatreapparatet Monsteret invaderer skolegård i Lindesberg i Sverige

Monsteret på Brotorpsskolan i Lindesberg, som er det første i sitt slag i Sverige, ble innviet under festlige omstendigheter i februar 2018. Barna hadde i lengre tid betraktet konstruksjonen fra klasseromsvinduene og var nå mer enn klare for å erobre Monsteret. Ivrige og lekne elever stormet ut av klasserommene og så på at snoren ble klippet av rektor Anna Unosson. Nå kan Monsteret sørge for at elevene kan klatre, leke og holde seg aktive hele året!

Lekplats Skola Lindeberg3 Case Image
Lekplats Skola Lindeberg2 Case Image
Lekplats Skola Lindeberg4 Case Image
Lekplats Skola Lindeberg5 Case Image

Monsteret oppfyller alle ønsker

Brotorpsskolan er en F-6 skole med ca 470 elever. Det betyr et stort aldersspenn der alle trenger tilpassede lekeapparater for sin alder. Å bygge et gigantisk klatrestativ som kan tilfredsstille alle barns lekne ønsker og fantasier samtidig krever noe helt spesielt.

Nå er det plass til alle og den viktige rolleleken, som bidrar til utvikling av barnas sanser og sosiale evner, kan virkelig få blomstre her.

Se dronevideo

– ”Prisen for Monsteret er verdt hver eneste krone! Vi så på ulike alternativ og fant Monsteret. Lekeapparatet var helt perfekt for oss og det kunne romme mange barn som leker samtidig. Vi ble også fortalt at dette var det første Monsteret som ble montert i Sverige- Veldig spennende! Barna elsker å leke her og vi syns det er veldig bra at barna er aktive.”

Hasse Östlind, fastighetsförvaltare

Tilpasset lek for alle aldre

Tilpasset lek for alle aldre

Monsteret byr på utfordringer og moro for barn i alle aldre, og mange barn kan leke samtidig.

Komplett klatreapparat

Komplett klatreapparat

Monsteret er et leke- og klatreapparat som er 30 meter langt og 16 meter bredt. Med flere klatreelement, rutsjebaner og lekeplattformer har Monsteret alt du kan tenke deg. Et komplett klatreapparat!

Monsteret invaderer skolen

Monsteret invaderer skolen

Da Brotorpsskolan i Lindesberg ble pusset opp i 2018 fikk også uteområdet et sårt tiltrengt løft, etter å ha innsett hvor mange barn som faktisk leker der hver dag. De trengte noe bedre og mer solid som passet det store arealet de hadde tilgjengelig.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?