Legeplads Skole Klokkerholm09 Case Image

By

Klokkerholm, Danmark

Område

Skole

Byggeår

2020

Inspirerende lekeområder på Klokkerholm Skole i Danmark

Klokkerholm Skole i Nordjylland ønsket å oppgradere skolegården med nye lekemiljøer og valgte i samarbeid med TRESS et lekemiljø til klatring, et leketårn med rutsjebane og husker samt asfaltmaling med tall som kan brukes til matematikkundervisningen.

Legeplads Skole Klokkerholm13 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm14 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm24 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm17 Case Image
Mange muligheter for lek

Mange muligheter for lek

Lekemiljøet Classic Nature Dinasauren inkluderer bl.a en sklie, klatrerampe, taustige, hengebro, utkikkspost, klatrenett, kryperør, brannmannsstang og en stor utfordrende klatrevegg. Dette gir elevene mange muligheter for lek og bevegelse.

Ingen skolegård uten husker

Ingen skolegård uten husker

Å huske er aldri kjedelig og hver skolegård bør ha minst én huske. Vi tilbyr et bredt utvalg av husker i ulike materialer og design.

Lær talltabellen gjennom lek

Lær talltabellen gjennom lek

Asfaltmaling er veldig populært i skolegården da det gir et nytt liv til den grå asfalten. Vi tilbyr montering av asfaltmaling og i tillegg til talltabeller har vi mange ulike motiver å velge mellom, f.eks. ludo, sjakk og paradis.

Legeplads Skole Klokkerholm06 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm02 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm29 Case Image
Legeplads Skole Klokkerholm05 Case Image

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?