Lekplats Bostadsområde Vårby11 Case Image

By

Vårby, Sverige

Produktkategori

Område

Borettslag

Byggeår

2020

Borettslag i Vårby i Sverige fikk nye og inspirerende temalekeplasser

Lekeapparatene ble hovedsakelig valgt blant lekeplasseriene Pioneer og Discovery. Når det kommer til eventyr og oppdagelsesglede er det mye å velge mellom- alt med inspirerende design og mange farger. Utstyret er laget av lerk og varmgalvanisert stål, samt UV-bestandige plastdeler, noe som sikrer lang holdbarhet og minimalt vedlikehold.

Lekplats Bostadsområde Vårby8 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby11 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby10 Case Image
Lekplats Bostadsområde Vårby5 Case Image

Mitt skip er lastet med

Den ene lekeplassen fikk vann- og båttema. Her kan barna leke pirater, se etter krokodiller fra skipsmasten og ankre opp ved lekehusene og ta en pause. Med det blå kunstgresset ble illusjonen om åpent hav mer realistisk og det er lett å fantasere om eventyr med venner på bøljan blå.

Ved siden av lekeapparatet plasserte man flere utfordrende spill og puslespill for barn i ulike aldre. Her kan man spille alene eller utfordre venner i «Tripp Trapp Tresko». Det finnes også flere forskjellige husker og en koselig kaffekrok. Her kan hele familien samles til kaffe eller grilling. Selv pirater må spise av og til!

Ett boligfelt fikk båttema

Ett boligfelt fikk båttema

Med sjøblått kunstgress, dampbåt og skipsmast er dette en skikkelig kul temalekeplass. Mye spennende og inspirerende lek for barn i alle aldre.

Et annet boligfelt fikk riddertema

Et annet boligfelt fikk riddertema

Her kan alle små riddere, dragetrenere og eventyrlystne barn virkelig få utløp for fantasien. Selv sandkassen er spennende med sitt nedgravde dinosaurskjelett.

Multiarena for spontane ballspill

Multiarena for spontane ballspill

Ved siden av lekeplassen ble det plassert en multiarena som raskt ble til en møteplass der alle kan møtes og omgås. Her er det muligheter for spontanidrett og ballspill i mange ulike former.

Lekplats Bostadsområde Vårby6 Case Image

Eventyrlig ridderborg

Den andre lekeplassen fikk riddertema der en fantastisk festning troner i midten. Her kan fantasien virkelig få fritt spillerom når barna tar over slottet sammen med venner. Klatre, krype og spane etter fiender i det fjerne. Gå på dragejakt eller se etter dinosaurskjelett i sandkassen. Dersom det blir nødvendig med en pause finnes det bord og benker i tilknytning til lekeplassen.

Grillplasser og sosialt samvær

I tilknytning til begge lekeplasser finnes det grillplasser med benkebord omkranset av solide blomsterkrukker i betong. Her er det plass til at unge, eldre og rullestolbrukere kan samles til kaffe, grillkveld og sosialt samvær. Et utmerket sted for små riddere eller kapteiner å fylle på med energi og ta en pause når det trengs!

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?