Omnistadium Bostadsområde Tyresö1 Case Image

By

Tyresö, Sverige

Produktkategori

Område

Boligområde

Byggeår

2019

Unik omnistadium i boligområde i Tyresö i Sverige

Omnistadium har blitt et landemerke og en møteplass for barn og unge i alle aldre. Denne vedlikeholdsfrie arenaen har blitt tilpasset ved å heve den ene langsiden til full høyde. Dette gjør at barna slipper å løpe ut på parkeringsplasse og hente baller blant bilene.

En Omnistadium kan tilpasses etter dine ønsker. Du kan justere størrelse og høyde, legge til tribuner, minimål og velge en farge som passer akkurat ditt prosjekt.

Omnistadium Bostadsområde Tyresö4 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö6 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö3 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö5 Case Image
Ekte arenafølelse

Ekte arenafølelse

Midt i et boligområde i Tyresö i Sverige ligger denne Omnistadium. Et landemerke og en møteplass for barn og unge i alle aldre. En unik arena som virkelig skiller seg ut, akkurat slik kunden ønsket!

Høy puls og høyt aktivitetsnivå

Høy puls og høyt aktivitetsnivå

Her er det mye aktivitet og høy puls nesten døgnet rundt, og det er mulig takket være de lyddempende avstandene mellom seksjonene.

Flere aktiviteter samtidig

Flere aktiviteter samtidig

Mange unge kan bruke arenaen samtidig, og spille ulike ballspill som basketball og fotball. Kunstgresset gir en grønn og fin bane hele året.

Omnistadium Bostadsområde Tyresö4 Case Image

Lyddemping gir ubegrensede muligheter

Den støyreduserende oppbygningen hindrer seksjonene i å vibrere når de blir truffet av baller. Dette lar deg plassere et Omnistadium nesten hvor som helst, som her, midt i et boligområde. Til glede for alle barn og unge som nå har fått en attraktivt møteplass. Å tilby denne muligheten for spontan bevegelse og aktivitet kan utgjøre en stor forskjell i et boligområde.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?