Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande02 Case Image

By

Hvide Sande, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2021

Padelbane like ved Nordsjøen i Danmark

Hvide Sande Tennisklubb drømte om å kunne tilby fasiliteter for padeltennis til både klubbmedlemmer og turister i byen. Drømmen har nå gått i oppfyllelse med en vakker Prime padelbane fra TRESS som ligger like ved Nordsjøen.

Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande05 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande04 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande07 Case Image
Padelbane Idrætsanlæg Hvide Sande03 Case Image
For medlemmer og turister

For medlemmer og turister

Padeltennis er populært, og Hvide Sande Tennisklubb ønsket derfor å kunne tilby padelanlegg til klubbmedlemmer og turister i byen.

Førsteklasses padelbane

Førsteklasses padelbane

Valget falt på en padelbane av modellen Prime som er en meget robust padelbane. Banen består av en rammekonstruksjon med stålprofiler, kraftige gitterrammer og herdet glass.

Minimalt med vedlikehold

Minimalt med vedlikehold

Banen krever minimalt med vedlikehold og er laget av materialer som tåler vær og vind godt og ikke minst det høye saltnivået som følge av beliggenheten nær Nordsjøen.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?