Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring11 Case Image

By

Tørring, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2023

Nye padelbaner ved Gudenåsenteret i Tørring i Danmark

Tre padelbaner til glede for byens innbyggere. Dette var visjonen til en gruppe representanter fra stiftelsen Gudenåsenteret, Tørring idrettsklubb, Tørring Utviklingsråd, Tørring Skole, Tørring Gymnasium og Tørring Næringsråd. TRESS ble valgt som leverandør og banene ble innviet sommeren 2023.

Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring10 Case Image
Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring07 Case Image
Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring04 Case Image
Padelbaner Idrætsanlæg Gudenå Centret Tørring11 Case Image

"Samhold og fellesskap er viktig for utvikling av mindre lokalsamfunn som Tørring. Og innbyggerne i Tørring er i likhet med byens bedrifter, foreninger, handel og institusjoner flinke til å løfte slike formål. Med anlegget vil klubben få optimale treningsmuligheter, og skoler får mulighet til å inkludere padel inn i gymtimen. Samtidig får alle innbyggere i Tørring og omegn, via Pay and Play, en helt ny og enkel tilgang til trening og spill under åpen himmel - uavhengig av alder og fysisk styrke."

– Jakob Tornvig, representant for stiftelsen Gudenåsenteret

Prime og Panorama

Prime og Panorama

Prosjektet inkluderer tre padelbaner av høy kvalitet: to Prime-baner og en Panorama-bane. Panorama er litt mer eksklusiv da begge ender er fri for stålsøyler, noe som gir fri sikt og dermed maksimal spiller- og tilskueropplevelse.

Optimal plassering

Optimal plassering

De tre nye padelbanene er bygget rundt den eksisterende ballbingen som ligger mellom Gudenåsenteret og Tørring skole. Ballbingen brukes mye av skolens elever og håpet er at de nye padelbanene også vil tiltrekke seg ungdom.

For trening og Pay & Play

For trening og Pay & Play

De tre nye padelbanene brukes til vanlig klubbtreninga av Tørring IF Padel. Men kan også bookes av alle andre via Pay & Play.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?