Padelbane Padelsenter Bergen08 Case Image

By

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2021

Innendørs padelbaner på historisk grunn på Hegreneset

Padelbane Padelsenter Bergen01 Case Image
Padelbane Padelsenter Bergen07 Case Image
Padelbane Padelsenter Bergen06 Case Image
Padelbane Padelsenter Bergen09 Case Image
Det beste med å jobbe i Tress er å få spennende utfordringer fra deg som kunde. Vi løser alle oppgaver i fellesskap – med et mål om at du som fornøyd kunde velger Tress også neste gang!

Prosjektselger

Eirik Sandnes

Telefon: +47 55 11 64 44

E-post: es@tress.no

Padelbaner på historisk grunn

Padelbaner på historisk grunn

Hegreneset i Bergen gjøres om fra et 160 år gammelt industriområde til et av byens flotteste boligområder. Vi er stolte av å ha levert 6 padelbaner til Just Padel Sandviken på Hegreneset.

Padel tennis for alle

Padel tennis for alle

Padelhallen har fem doble baner og én single. Det var viktig å skape en hall hvor alle føler seg velkommen og får en god opplevelse. De 6 banene gir rom for turneringer, nybegynnerkurs, bedriftskonkurranser mm.

Kvalitet i alle ledd

Kvalitet i alle ledd

Hallen inneholder tre ulike typer baner- alle med detaljer i toppkvalitet. Solid stålkonstruksjon, herdet glass og behagelig kunstgress.

Padelbane Padelsenter Bergen03 Case Image

Kunstgress

Det har blitt brukt kunstgress av typen  "Super Court" som er et helt tettvevd kunstgress og anbefales når man vil ha absolutt høyeste kvalitet. Banene har fått miljøvennlig sandinnfyll, og det anbefales å etterfylle med sand 1-2 ganger i året, avhengig av trafikk på banen.

Alle våre padelbaner er montert med herdet glass som er sikkerhetstestet iht. EN 12150-2. Det har blitt brukt glass i både 10 mm og 12 mm på banene vi har levert. 

Våre padelbaner er satt sammen av kraftige stålprofiler som er varmgalvanisert og deretter behandlet med sinkprimer som sikrer optimal hefting av den påfølgende pulverlakkeringen.

For å oppnå en optimal spillopplevelse skal banen være fullt opplyst. Vi har her brukt LED-lamper på 200 watt.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?