Park Idrettsplass Nesttun Case Image22

By

Bergen, Norge

Område

Idrettsplass

Byggeår

2023

Moderne sittegrupper fra Mobilis Design på Nesttun Idrettsplass

Nesttun Idrettsplass i Bergen, hjemmebanen til Fana IL, ble i 2023 totaloppgradert. Her har TRESS levert et stort antall benker, bord, sykkelstativ og avfallsbeholdere, for å ta idrettsparken til et neste nivå. Her kan store og små samles i områdene rundt aktivitetene, eller ta et pust i bakken under fotballøkten. Kundens eget ønske om RAL-farge og de fine lerke-detaljene resulterte i parkmøbler fra Mobilis Design som gir et stilrent blikkfang på Nesttun Idrettsplass. 

Park Idrettsplass Nesttun Case Image03
Park Idrettsplass Nesttun Case Image26
Park Idrettsplass Nesttun Case Image10
Park Idrettsplass Nesttun Case Image21
Med over 20 års erfaring som prosjektleder for anlegg i hele norden brenner jeg for å skape aktive og inkluderende utemiljø for store og små. Sammen skaper vi spennende lek- og aktivitetsanlegg!

Prosjektselger

Ole Eidsheim

Telefon: +47 918 18 843

E-post: oe@tress.no

Fargerike blikkfang

Fargerike blikkfang

Kunden har plukket ut sin egen RAL-farge som møblene er levert i.

Lerk holder lenge

Lerk holder lenge

Lerketre er et giftfritt alternativ til trykkimpregnert trevirke, og er vakkert, vedlikeholdsfritt og holdbart over tid.

Boltes fast eller nedstøping?

Boltes fast eller nedstøping?

Vi klargjør produktene enten for overflatemontering eller nedstøping - helt etter dine ønsker. Her har kunden ønsket overflatemonterte møbler.

Flere flotte bilder fra prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?