Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers12 Case Image

By

Randers, Danmark

Område

Idrettsanlegg

Byggeår

2022

Aktivitetsområde for ballsport, utetrening og opphold ved Romalt Aktivitetshall i Danmark

I Romalt ved Randers i Danmark er et kjedelig grønt uteområde ved Romalt Aktivitetshall forvandlet til et innbydende aktivitetsområde med plass til både lek, bevegelse og opphold. Her kan de daglige brukerne av Romalt Aktivitetshall og byens øvrige innbyggere nå ha det gøy med å spille diverse ballspill i ballbingen, trene i utendørs treningsområdet, konkurrere i et slag utendørs bordtennis eller bare slappe av på et av de mange settene med bordbenker.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers13 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers03 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers04 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Randers05 Case Image

Se video av prosjektet

Bevegelse, lek og opphold i ett

Bevegelse, lek og opphold i ett

Ved Romalt Aktivitetshall har de nå fått et utendørs aktivitetsområde med plass til både lek og bevegelse, samt mange oppholdsplasser som er fordelt over hele området.

Soner med sammenheng

Soner med sammenheng

Aktivitetsområdet er delt inn i flere sammenhengende soner - en ballbinge for ulike ballspill, et område for utendørs trening, et sentralt oppholdsområde med mange sitteplasser under solseil og et område med utendørs bordtennis.

TRESS var best

TRESS var best

TRESS ble valgt til å levere den samlede løsningen på bakgrunn av den beste idéen for området, utstyr i høy kvalitet, materialvalg og pris. Prosjektet ble løst i samarbeid med lokal entreprenør.

Flere flotte bilder av prosjektet

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?