Skatepark Flen4 Case Image

By

Flen, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2020

Innrammet skatepark og møteplass ved aktivitetshus i Flen i Sverige

Skatepark Flen6 Case Image
Skatepark Flen3 Case Image
Skatepark Flen5 Case Image
Skatepark Flen7 Case Image
Populær møteplass

Populær møteplass

Skateparken ved aktivitetshuset 'Skjortan' i Flen i Sverige er en svært populær møteplass. Barn og unge kan møtes og holde seg i aktivitet på et flott område.

InsideOut skaper rammen

InsideOut skaper rammen

Den allsidige og fleksible multiarenaen InsideOut rammer inn skateparken og beskytter samtidig fra biltrafikk på veien ved siden av. Vantet er utstyrt med musikkboks og tilbyr sitteplasser for alle som ønsker.

Skatepark for alle

Skatepark for alle

Uansett om du står på skateboard, rulleskøyter eller sparkesykkel tilbyr skateparken mange timers moro! Parken tilbyr vedlikeholdsfrie og støysvake moduler som ramper, box'er og rails.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?