Skate Feriecenter Skallerup Klit02 Case Image

By

Klit, Danmark

Produktkategori

Område

Park og Fritid

Byggeår

2019

Skatepark med lyddempende ramper på Skallerup Seaside Resort i Danmark

Skallerup Seaside Resort i Danmark hadde i 2018 et brennende ønske om å etablere en ny skaterpark til feriesenterets gjester. Rampene skulle passe til gjestenes forskellige aldre og behov, samtidig som de skulle være forholdsvis lydsvake under bruk. Gjennom god sparring med TRESS’ konsulent og et par referansebesøk, falt valget raskt på de rigtige modulene for kunden og området. 

Skate Feriecenter Skallerup Klit07 Case Image
Skate Feriecenter Skallerup Klit01 Case Image
Skate Feriecenter Skallerup Klit03 Case Image
Skate Feriecenter Skallerup Klit06 Case Image

DESIGN DIN EGEN SKATERPARK

Det store utvalget av skatemoduler ga muligheten til å bygge en skatepark som passet perfekt til området, og Skallerup Seaside Resort Skatepark ble snart en realitet. Et par av skatemodulene ble satt opp som ‘frittstående’ ramper for blant annet lufttriks, mens andre ble bygget sammen til større ramper. Målet var at det skulle være noe for alle!

Skateparken passer for både skateboard, sparkesykkel, rulleskøyter, waveboards og BMX-sykler- kort sagt for skatere på alle nivå. Det skapes dermed et aktivt uterom for lek og samvær, for både nybegynnere og erfarne skatere.

”Skaterparken er utrolig populær, og bliver benyttet i stor stil af både områdets unge samt feriecentrets gæster”, uttaler Steen fra Team Aktiv

Til skatere på alle nivå

Til skatere på alle nivå

Skateparken passer for både skateboard, sparkesykkel, rulleskøyter, waveboards og BMX-sykler- kort sagt; til alle på alle nivå!

En skatepark i eget design

En skatepark i eget design

Et stort utvalg av skatemoduler ga muligheten til å bygge en skatepark som passet akkurat til området.

Robust og klar for skiftende vær

Robust og klar for skiftende vær

Skallerup Seaside Resort ligger ved Vesterhavet, og kravet til materialene var at de skulle tåle det skiftende været.

ROBUST OG KLAR FOR SKIFTENDE VÆR

Skallerup Seaside Resort ligger ved Vesterhavet, og kravet til materialene var at de skulle kunne tåle det skiftende været. Alle modulene fra TRESS er laget av høykvalitets skatebetong som har den absolutt lengst mulige levetiden i forhold til andre løsninger på markedet. 

Rampene passer perfekt inn i området i Skallerup, og grunnet den ekstra overflatebehandlingen, fremstår de med et flott sandfarget uttryk som holder i mange år. Stålet på skatermodulene kan, som i dette prosjektet, leveres i galvanisert stål, men kan også lakkeres i valgfri farge.

”Det endelige resultat blev præcis som aftalt, og vi er utrolig glade for den gode vejledning og de konkrete forslag vi fik fra TRESS gennem hele forløbet” uttaler Steen fra Team Aktiv

Sport og lek inspirerer og begeistrer barn og unge over hele verden, og er en voksende kilde til trening og god helse. Gjennom utvikling og tilpasning av flere skatemiljø i Danmark har TRESS opparbeidet seg omfattende kunnskap og erfaring på området. Har du et lignende prosjekt hjelper vi alltid med råd, veiledning og konkrete forslag.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?