Skolgård Guldsmedshyttan9 Case Image

By

Guldsmedshyttan, Sverige

Produktkategori

Område

Skole

Byggeår

2018

Totalrenovert skolegård i Guldsmedshyttan i Sverige

Skolgård Guldsmedshyttan13 Case Image
Skolgård Guldsmedshyttan4 Case Image
Skolgård Guldsmedshyttan7 Case Image
Skolgård Guldsmedshyttan11 Case Image

"Vi plukket ut Tress Utemiljøkatalog og valgte noen favoritter. Vi fikk en fin blanding som passet godt i de ulike områdene i skolegården. Lekestativer i forskjellige størrelser, husker, ballbinge, hinderløype og et praktisk grillhus for flotte lunsjpauser. Både barn og pedagoger er veldig fornøyd med sitt nye utemiljø"

Kristoffer Johansson

Totalrenovering av skolegård

Totalrenovering av skolegård

Totalrenovering av skolegården på Hagabackens skole resulterte i mange flotte utearealer for både barn og pedagoger. En verdsatt ballbinge som kan brukes til gymtimer, hinderløyper og lek er både populært i friminuttene og utenfor skoletid.

Flott utemiljø

Flott utemiljø

Det å kunne være ute å bevege seg i frsik luft og samtig nyte lunsjen eller et mellomåltid under tak, er med på å gi mer energi til barna resten av skoledagen. Grillhuset er laget av lerk og robinia-tre som blender seg fint inn i miljøet.

Mye aktivitet

Mye aktivitet

Variasjonen i skolegården gjør at alle kan finne sine favoritter. Det viktigste er å kunne være ute blant alle de nye mulighetene innefor sport, lek og friluftsliv.

Produkter i prosjektet

Finn prosjektet!

På kartet vil du se nøyaktig hvor dette prosjektet er lokalisert. Da kan du enkelt finne fram dersom du vil dra og se det i virkeligheten.

Ved å bruke knappene på kartet (+ og -) kan du zoome ut og se andre prosjekt i nærheten. Benytt anledningen til å oppdage og få enda mer inspirasjon fra flere prosjekter i nærheten.

Har du et prosjekt på gang?

Vi hjelper deg gjerne med å gjøre dine ideer om til virkelighet. Kontakt oss for å høre mer om mulighetene - helt uten forpliktelser!

Hva kan vi hjelpe deg med?